Timișoara. Medic rezident de 27 de ani care lucra în secția ATI a Spitalului Județean, găsit decedat în locuința sa. Colegii săi nu exclud varianta unei sinucideri, pe fondul epuizării fizice și a stresului de la locul de muncă.

Tânărul a fost găsit fără viață, în locuința sa, în cursul nopții de duminică spre luni, au transmis reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara pentru Timiș Online: ”Medicul rezident avea 27 de ani. A lucrat pe Covid o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informați în această dimineață de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat”.

Și șeful secției ATI a declarat pentru aceeași publicație că ”cel mai probabil, colegul nostru a fost victima burnout-ului, care a afectat și persoanele de la ATI (…) Nu pot să spun până la final, dar foarte probabil da (sinucidere – n.r.)”.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a transmis pentru presă că ”La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”.